Mr és Mrs TV2 - Liptai Claudia és Till Attila épp bőrrel megúszták…

Rendhagyó promófilmet forgatott a TV2 - Fegyvert fogott egymásra a Mr és Mrs két műsorvezetője...
Szeptember 12-én indul a Mr és Mrs sztárpár-show 3. évada, Liptai Claudia és Till Attila vezetésével. A nagysikerű produkció új évadához a TV2 egy rendhagyó, egyedi beharangozó kisfilmet forgatott, nem mindennapi akciójelenetekkel.
A promófilm ötletét a Mr. és Mrs. Smith című hollywoodi film adta, amelyben Brad Pitt és Angelina Jolie egy kémházaspárt alakít. A film legjellegzetesebb jelenetének mintájára Liptai Claudia és Till Attila igazi akciósztárrá változtak és fegyvert ragadtak. A forgatáson egy többfős stáb dolgozott, a lövöldözős jelenetekben kaszkadőrök, pirotechnikusok segítettek a két műsorvezetőnek.
B. Csejtei Ildikó, a TV2 marketing és kommunikációs igazgatója a kisfilm forgatása kapcsán elmondta: „A Mr és Mrs egy ismert, népszerű showműsor, ezért úgy gondoltuk, hogy az új szériát nem a szokásos módon kommunikáljuk, nem magyarázzuk a formátumot. A kampány részét képező image szpotban olyan kreatív megközelítést alkalmazunk, amely egyrészről nagyon figyelemfelkeltő, másrészről egyedi és különleges. Figyelemfelkeltő, mert izgalmas, rendkívül profi módon elkészített film, egyedi pedig attól, hogy a két ismert műsorvezető teljesen más szerepben mutatkozik meg. Ugyanakkor nem öncélú a koncepció, a témaválasztás. A TV2-n induló Mr és Mrs című show lényege, hogy a sztárpárok megmutassák, mennyire ismerik egymást, mennyire bíznak egymásban. A Mr. és Mrs. Smith című film története illeszkedik ehhez: a filmben kiderül, férj és feleség egyáltalán nem ismeri egymást. Természetesen egy ilyen párosnál, mint Claudia és Tilla nem maradhat el a humor és az önirónia sem.”
A Mr és Mrs új évada szeptember 12-én indul a TV2-n. A showműsorban olyan sztárpárok mérik össze tudásukat, mint például Majka és Dundika, Győrfi Pál és felesége, Tereh Öcsi és Bálint Toncsi.