Mr & Mrs Tv2 - Liptai Claudia és Till Attila évek óta alkot egy párt a TV2 műsoraiban.

 A dögös műsorvezető legutóbb egy hollywoodi film egyik jelenetét is leforgathatta műsorvezető társával, hamarosan pedig a Mr és Mrs - A Sztárpár-show című műsorban térnek vissza a képernyőre.
Nagyon szeretem ezt a műsort és nagyon örültem, amikor kiderült, hogy ez a formátum újra képernyőre kerül. Mivel új emberekkel forgatunk, új kapcsolatokba nézünk bele, sosem lesz ugyanaz a műsor. Az viszont mindig kiderül, hogy mennyire egyformák vagyunk. Hiába próbál egy kapcsolat elején viselkedni az ember, az egy idő után leszakad és minden kijön, így például a féltékenység is. Őszinte pillanatoknak lehetünk tanúi, számunkra is meglepő volt, hogy mi mindent mernek elmondani magukról kamerák előtt a párok. De ez egy jó példa arra, hogy igenis lehet őszintének lenni - magyarázta a STOPnak Liptai Claudia, aki mindig is arról álmodott, hogy egyszer egy hollywoodi film egyik jelenetében forgathat. A vágy teljesült, hiszen műsorvezető társával, Tillával egy kis videót forgattak a műsorhoz.
Egyszerűen imádom Tillát. Tizenkét éve az életem része és nagyon büszke vagyok rá, hogy ilyen jól megvagyunk. Csodálatos ember. Odaáll, komolyan veszi az egészet és boldog, mint egy gyerek. Szórakoztató és lélekemelő, ahogyan dolgozik - jellemezte műsorvezető társát Clau, aki a Mr és Mrs forgatásainak legizgalmasabb pillanatairól is mesélt.
Győzike is a szereplők között lesz. Olyan dolgok derülnek ki róla, amire nem is gondolnánk, s hogy ez az ő szájából, kamera előtt hangzik el, még inkább arcul csapja az embert. Bár ez egy szórakoztató műsor, vannak nagyon megható pillanatai: például érzed, hogy szereti egymást két ember és megáll a levegő a stúdióban. Majkából például olyan őszintén szakadt ki egy mondat, hogy mi is csak döbbenten álltunk Tillával.